I WENT TO THE WORST REVIEWED MAKEUP ARTIST IN MY CITY WITH MY FRIENDS ![Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] een [Muziek] als ik kan [Muziek] [Muziek] hairspray [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] een [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] en [Muziek] via de hobby hier oh [Muziek] kijk de sherlock's van te lijken hij kan meneer de club van content zwart dan ook leggen met uw stellen cool en lekker bij een boortjes boortje met die ook het papier van de kok is zo lekker little mermaid uur de muur en andere mogelijke verklaring dit is vlies keer jonge dames zodra ik ga wel jouw reactie java naties wel het was jammer om abrupt is ook groot plezier sluiting en ik het pluk en dan lukken de koffie light mijn lip shine eyeliner al over face m oh my god oh my god wat een grotere basically mee en er mee en joe had druppel dresses she's de middag order en het is zo je middelen die loopt door alec talk about blending properly met dan oah oah guys de eye-bril andere landen in de artikelen hadden de stelling is for sure you're gonna come back for anneke complementing als ik het jullie danny die coming back ja oh my god jan scripting de preses oester fabrieken steek maar de de make-up is oké dat vind ik een baan kwijt hij donker hoe kies ik moeilijke mijn vele jaren lang this situation is mijn uniek was hij viel ik ik koeien zijn queen of the dead ik my lai lai lai la jai lai lai business case on the prior on the bright ja het zo basiliek bureau dit verhalen monique sign bv kunt je stokken wat de salon dat is wat jullie de site kan ik heb nu talk about how student was er gaan dus dat ze dit and ever make up in zak en as je trots om series samsung van de vloer in zo'n gezicht en opende hq wat te vroeg de haan en dat je kunt een nieuw daniels make-up de kassa en alles icons en denkers aller duwen snapt het wel hoe heb je jullie dat politici nu jouw ervaring en een minimum idee toen ik het water dus eigenlijk singapore pink under my eyes dlite knowledge and look at that guy zomaar naast een wordt black my lai lai dus dus je weet wanneer die mij het riet gaat disclose the iconic close boekenclub oh my watch us marine wat je was doen mijn fishnet lingerie bieding niet blijven leven zonder met death by my imagination santen bright hij viel uit ei niet dus om highlighter die was nog eyeliner ik denk ik ja ja ja nog lekker logisch jongens laïla zijn op een ipod apple miss carefully oliedopje lieke buscar die liever bla bla bla je woning er santing van iersel de first make-up artist ik mijn make-up en dan de zak in hun kind de fixing en chablis blended zijn er nog de hal kleine kantoor in de finish niet alleen dit kantoor met blauw dat is natuurlijk zo dat jij er aan mike ook siemens lijden kan flink met haar like vingers zie jullie morgen hij viel ik mijn posters zo op in het zo ging op alle dus make-up raid 0 clean de bussen december 14 bikecap steden zitten final look waar kunnen komen there's some people in de drive sola sprong op in een explosie copyright enjoy this love myxomyceten van een explosie publiek oli drive us and skilled people so jullie doen mij pijn ja die toe breda kan ik hem zo oké guys like de video ik zie die ze lijkt hem de girls om de vlag met jullie in de comments below the line audio dual hoe het make-up was de word lens mind commotie dummy ja oké hier oh god dit is final look er iemand is die je dingen metselaren mijn kanker weg nou het is pijnloos lada and you we ontology wel gelukkig uit de eu stappen ja dat van die symmetrisch en misschien af door mijn dorp mijn catrice zo dood thank you very much teken 4 relax blog met jullie like to give your friends and i love you iloveyou heel leuk [Muziek]

Author Since: Mar 11, 2019

 1. Ohhhh mon dieu 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 you made m'y day girls hahahahqhah thanks for making me lauthing

 2. Yaaas queen we love contour over brush and sweaty upper lips and 800 colors on the eyes and 10 kilos of highlighter work it yaass also who doesnt love a lipstick that does not mach anything… 🥰👏🏼

 3. Why did they give the bride the most dark and gloomy colour while giving the bridesmaids all bright and chirpy colours!? ( well I think it was chirpy they where going for idk lol)
  So glad this weren't your wedding day. They did you dirty 😫

  By the way, it triggers me when she basically put her finger under your noses to blend asdffbklhg STAP ET

 4. I love the faces like "wtf is she doing on my face?" it was so funny. I find this kind of videos so interesting. Saludos desde Colombia.🇪🇨

 5. love your videos!!! really excited to see more! (also i have upper lip sweat so that highlight is a f*ck no)

 6. I love you but this was painful to watch. There was no blending. Not sanitary at all. I wanted to laugh by how bad it is but all I could do was cringe. 😅 My 9 year old niece can do a better job.

 7. Love the vlogs with everyone in them!!! Brides makeup was definitely the worst. Also my condolences to your hair 😂😭

 8. The "bride" and the cut crease make ups was the worst! 🤣🤣🤣🤣🤣 They should be out of business or be fined to take mandatory make up courses

 9. Lol your makeup was the worst I've seen! Hahaha poor groom he'll run for his life I'm dying, loolos lips tho 🤣🤣🤣🤣 wt the f… why!

 10. I've seen both videos and this CANNOT be real 😖😖😖😖😖😖. This has to be a joke of some kind.

Related Post